Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΕ!!!

Το πρόβλημα δεν είναι που ο Άδωνις (ομού μετά της Ευγενίας) οργανώνει σεμινάρια ρητορικής. Το πρόβλημα είναι που βρίσκονται άνθρωποι που πληρώνουν για να τους μάθει να… ρητορεύουν! Όπως και το ότι βρίσκονται και οι «πρόθυμοι» που τα διαφημίζουν. Για παράδειγμα, η πρώην βουλευτίνα του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου στο Protagon!

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, η Έλλη Παπαγγελή (της ΟΝΝΕΔ) αποκάλυψε ότι έχει αυξήσει τους άντρες που έκανε σεξ μαζί τους. Αυτά συμβαίνουν αν τα «σπάσεις» στα 15 σου με τον… Μαρξ

Ό,τι καλύτερο! Συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου με το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη δημιουργία Θεατρικού εργαστηρίου στις φυλακές Κορυδαλλού!

Δημήτρης Καταλειφός: Είμαι ένας αμήχανος αριστερός! Μαζί σου, σύντροφε!

Καλά ε, μιλάμε έχω πάθει τώρα! Ακούω αστρολόγο Λεφάκη και μου σηκώνεται (η τρίχα) κάγκελο! Το ξέρατε εσείς ότι ζούμε κρόνιες και αριστερόστροφες εποχές καθότι ο Κρόνος είναι… αριστερόστροφος πλανήτης, γεγονός που τον ωθεί να τρώει και τα παιδιά του;  Αμ το άλλο; Το ότι όλοι αυτοί που κυβερνάνε τον κόσμο είναι μορφώματα και… ανθρωποειδή; Θέλετε και παράδειγμα; Νά, η κυρία Μέρκελ ας πούμε. Αυτή δεν είναι πρότυπο γυναίκας όπως ήταν η κυρία… Θάτσερ! Για να μην πω για το ανδρογύναιο πρόσωπο της κυρίας Λανγκάρντ που παραπέμπει σε… σαύρα! Τέλος! Από τούδε και στο εξής, μόνο Λεφάκη!

Το να σε επαινεί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν το λες και τόσο τιμητικό! Λάθος, Θανασάκη μου (Χειμωνά);

Μέσα στην οδύνη και τον «μιντιακό χαλασμό», πέρασε απαρατήρητο. Ο λόγος για το βίντεο με το τραγικό δυστύχημα στο Ύπατο των Θηβών! Πώς «πέρασε» στα χέρια τρίτων ένα υλικό που ΜΟΝΟ η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη έχουν δικαίωμα να κατέχουν; Πώς έγινε viral κάτι που άπτεται των προσωπικών δεδομένων;

Αντιγράφω (και προσυπογράφω) το σχόλιο της φίλης Δέσποινας Κουτσούμπα: Για δώστε λίγη προσοχή εδώ. Χτες έμαθα κάτι τρομαχτικό: ότι στα «καλά» ιδιωτικά σχολεία πλέον κάνουν «αξιολόγηση» στα παιδιά του νηπιαγωγείου για να δουν αν θα τα πάρουν στο Δημοτικό. Πρόκειται για απίστευτη καφρίλα! Κι επειδή: α) Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση σε κάτι τέτοιο, β) Πρόκειται για ιδιωτικά σχολεία πανάκριβα, που όποιος έχει λεφτά πληρώνει και πάει, είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία «αξιολόγησης» των νηπίων έχει ΜΟΝΟ ιδεολογικό και εμπορικό πρόσημο. Ιδεολογικό, για να βάλει τα παιδιά στη λογική του ανταγωνισμού (κι αυτό είναι πανάθλιο) και εμπορικό, για να «πουλάνε» ακριβά στους γονείς ότι είναι σχολεία των «αρίστων», άρα και λογικό να χρεώνουν τα μαλλιοκέφαλα τους! Θα θελα να ’ξέρα τι είδους «παιδαγωγοί» παίρνουν την ευθύνη να συμμετάσχουν σε τέτοια διαδικασία, και γιατί το επιτρέπει το Υπουργείο Παιδείας που εποπτεύει τα σχολεία!

Ο Θόδωρος Καλλιοντζής έχει μάθει, φαίνεται, την εφαρμογή με τις «ετικέτες» στο facebook και προσθέτει συνεχώς το όνομά μου σε αυτές. Το τι «τραβάω» δεν λέγεται!

Εταιρία παρέχει τη δυνατότητα να μετατρέψει το σπίτι σας όπως ακριβώς στην ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι. Τα παρεπόμενα της αγαμίας!

Σε μία χώρα που το Survivor σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, ελπίδα για αυτήν καμία!

Επανέρχεται στη συχνότητα της ΕΡΤ η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων Με Αρετή και Τόλμη! Πάλι καλά να λες. Θα μπορούσε να επανέλθει και ο… συνταγματάρχης Βαρτάνης!

Όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, πρόστιμα ανάλογα με το εισόδημά τους θα πληρώνουν οι παραβάτες του ΚΟΚ! Δηλαδή, ρε φωστήρα, είναι ο άλλος ντίρλα στο τιμόνι, αλλά επειδή είναι άνεργος τιμωρείται λιγότερο από έναν σουρωμένο που είναι (ας πούμε) μισθωτός;

Όχι ρε τη Νικόλ Κίτμαν σε σκηνές σεξ και βίας! Χάθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον;

Από ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του Καθημερινού Τύπου: Για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Στην αναζήτηση του θαυμαστού», η διοίκηση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καβάλας χρειάστηκε να απευθυνθεί στον συντοπίτη γεωπόνο, Γρηγόρη Τιμοσίδη, προκειμένου να εξασφαλίσει δύο τετραγωνικά μέτρα έτοιμου χλοοτάπητα! Τελικά, η προμήθεια του χλοοτάπητα δεν έγινε, αλλά ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον συντοπίτη γεωπόνο, για την άμεση ανταπόκριση του. Φαντάσου να γινόταν και η προμήθεια! Προτομή θα του έστηνε ο πρόεδρος του γεωπόνου!

Πώς λέγονται οι δημοσιογράφοι που «λατρεύουν» Τσανάκα; Τσανακογλύφτες!

Ελένη Γλύκατζη-Αρβερελ: Οι βάρβαροι είναι ντόπιοι και εντός των τειχών. Ν’ αγιάσει το στόμα σου!

Καλό είναι κάτι τέτοια να μην «περνάνε» απαρατήρητα. Η Οργάνωση Τουρκοκυπρίων Συγγραφέων και Καλλιτεχνών κατά την 14η τακτική Γενική Συνέλευση στις 28 Φεβρουαρίου ανακοινώνει την ομόφωνη απόφασή της για απάλειψη της λέξης «τούρκικη» από την ονομασία της, αλλά και στη μη αναφορά πλέον στην «Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου». Στην ανακοίνωση δηλώνεται πως οι αλλαγές αυτές θα επιτρέψουν στην οργάνωσή τους, που θα αναφέρεται πλέον ως Οργάνωση Συγγραφέων και Καλλιτεχνών, να αγκαλιάσει όλες τις εθνικότητες, θρησκείες και γλώσσες ούτως ώστε να υπογραμμισθεί η αντίδρασή τους στον διογκούμενο ρατσισμό στην Κύπρο και γενικότερα στον κόσμο.

Το ακούσαμε και αυτό! Απεργία λόγω… ανησυχίας!

Ένα ελληνικό βιβλιοπωλείο υπάρχει στη Νέα Υόρκη και το έχει… Νιγηριανός! Αυτό για όσους επιμένουν με τα «γεννιέσαι» και τα «γίνεσαι».

Πάτε καλά ρε; Σκάνδαλο που μια 42χρονη αποπλάνησε τρεις μαθητές! Τους μαθητές τους ρωτήσατε;

Εγώ συμφωνώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι απεργίες πρέπει να ψηφίζονται από το 50 συν 1 των εργαζομένων! Με μία προϋπόθεση: Να ισχύει το ίδιο και για την εκλογή των κυβερνώντων!

Ονομάζεται Θεόδωρος (Τεό) Γιάνναρος, είναι Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής, μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, τέως Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς και αρθρογράφος στο (ποιο άλλο;) Capital.gr. Ενίοτε και… τουϊτεράς, όπως καλή ώρα εδώ: Κύριε Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, αντί να αποκαλείς troll ένα πολιτικό που ονοματίζει τις αλητείες σας, παρακολούθα ένα gay pride ακόμα που τόσο υποστηρίζεις! Επαναλαμβάνω (για εμπέδωση): Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής!

Επιγραφή σε βοθρατζίδικο: Πας μη Έλλην, βάρβαρος!

Για ολιστική συμφωνία κάνει λόγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Προβλέπω ότι δεν θα αργήσει να το γυρίσει και στην… ομοιοπαθητική!

Όχι άλλο Ιαβέρη!

Θεά η Έμμα Στόουν. Και ηθοποιάρα (ειδικά στο Birdman). Αλλά αυτό το La La Land κομματάκι… χαζούλικο;

Προκόπης Παυλόπουλος: Θα υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Ελλάδας. Ελπίζω όχι όπως την… Κανέλλη!

Όπως μας ενημερώνει η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Γιώργος Λιάγκας έχασε σκάφος, χρήματα, γυναίκα και τζιπ! Ζούμε ένα δράμα!

Εντελώς τυχαία, ανακάλυψα θησαυρό! Και πού λέτε; Σε έναν παντελώς άγνωστο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ονόματι Λόγος, η λειτουργία του οποίου «εντοπίζεται» κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ποιος ο θησαυρός; Οι δύο ώρες και σαράντα λεπτά με τον Μάνο Χατζιδάκι, την Ορχήστρα των Χρωμάτων και τον Σείριο! Η άλλη μας πατρίδα!

1 σχόλιο: