Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΔΙΟΔΙΑ

Άλλο να ξεσηκώνεσαι, να διαμαρτύρεσαι και να ζητάς την αυστηρή τιμωρία των υπευθύνων και εντελώς άλλο να κηρύττεις τουριστικό μποϊκοτάζ των νησιών επειδή μερικοί κάφροι πήγαν και σκότωσαν τις θαλάσσιες χελώνες στη Νάξο και τη φώκια στη Ίο. Γιατί, όταν την ατομική ευθύνη τη μετατρέπεις σε συλλογική, ακουμπάς τον φασισμό. Αυτό!

Πολύ μου άρεσαν αυτά τα all excluded, all included και youth hostel που διάβασα στην ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών για τα Στρατόπεδα στο Περιγιάλι. Μιλάμε για… προχώ καταστάσεις!

Περικλής Βασιλάκης, Γιώργος Μίνος, Άρης Γάτας, Βασίλης Μπακόπουλος… Ιδού μερικοί από τους λόγους για να μη θέλεις να βλέπεις την Αθλητική Κυριακή.

Στα (πολύ) καλά νέα του τελευταίου μήνα, η συνεχής πτώση της κυκλοφορίας του Πρώτου Θέματος! Πάντα τέτοια!

Ο Μάρτιν Σουλτς εξελέγη επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας με το εντυπωσιακό ποσοστό του 100% των ψήφων! Ο μόνος που ξεπέρασε το 99% του… Κιμ!

Τρεις ολόκληρες σελίδες συνέντευξη της Πόλα Ρούπα στη νέα εφημερίδα του Μαρινάκη, Ελευθερία του Τύπου, κι ούτε μία φωνή διαμαρτυρίας! Κι εκείνοι που ξεσηκώθηκαν τότε που το μικρό κείμενο του Σάββα Ξηρού συμπεριλήφθηκε σε μία θεατρική παράσταση; Πού να χάθηκαν; Αμ οι άλλοι; Που ζητούσαν μετ’ επιτάσεως την απαγόρευση του βιβλίου του Κουφοντίνα; Να υποθέσω ότι και οι διαμαρτυρίες έχουν τα… αφεντικά τους;

Μωρέ, να πάνε οι σύντροφοι της ΔΗΜΑΡ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Και με τις ευχές μου. Αλλά να τους βλέπεις και κάτω από το πορτρέτο του Αντρέα Παπανδρέου και την (πλαστική) σημαία του ΠΑΣΟΚ, ε, μια ήττα (μετά μελαγχολίας) την τρως!

Από τις αρχές του χρόνου, με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου ενισχύθηκε με μια νέα μετακλητή υπάλληλο που ανέλαβε καθήκοντα «γραμματειακής υποστήριξης». Το όνομα αυτής; Χαρά Νικοπούλου! Ναι βρε, η γνωστή δασκάλα! Η Μπουμπουλίνα του Έθνους! Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα;

Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης συνέπεσε φέτος με την αθώωση όλων όσων εμπλέκονταν στη υπόθεση Βατοπεδίου. Ε, όσο να ’ναι, αυθόρμητη και η… έμπνευση:  Αν δεις μια λίμνη στο βουνό, Μονή την έχει σύρει…

Κατερίνα Παπακώστα, η γνωστή της Νέας Δημοκρατίας: Μέσω της «υπόθεσης» του Βατοπεδίου, τι επιθέσεις δεχτήκαμε τότε, αλλά σταθήκαμε στο ύψος της… σπονδυλικής μας στήλης!

21.03.2017. Ντόρα Μπακογιάννη στο twitter: Αφιερώνω την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε τη λάσπη γι’ αυτή την υπόθεση.
13.06.2010. Ντόρα Μπακογιάννη στον Αδέσμευτο Τύπο: Ναι, ήταν σκάνδαλο το Βατοπέδι. Κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα. Να πω διγλωσσία;

Ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛΛ, αφού πρώτα καταδίκασε την ξενοφοβία, λέγοντας ότι η μισαλλοδοξία, η ξενοφοβία και η ρατσιστική βία δεν είχαν και δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία, πέταξε μετά και ένα για το DNA του ελληνικού λαού. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

Εμείς βρε δεν ήμασταν αυτοί που κοκορευόμασταν για τα «προσόντα» μας; Τον Ντάισελμπλουμ περιμέναμε να μας την «πει»; Που μεταξύ μας, και λίγα ακούσαμε.

Ναι ξέρω, το «ατομικό» δεν είναι «συλλογικό», αλλά όσο διαβάζω αυτά που σέρνουν του Ολλανδού οι δικοί μας οι ελληναράδες, γίνομαι… Τούρκος!

Ρε ’σεις το είπε; Είπε ότι πρέπει να συνταγματοποιήσουμε τον κόφτη; Ο Παπαδημούλης ρε;

Ως «πουτάνα του νότου» υπογράφει το κείμενο-απάντηση προς τον Ντάισελμπλουμ η Σία Αναγνωστοπούλου! Είχε δεν είχε, με ξενέρωσε!

Ποιος σήμερα δεν έχει επάνω του μια κάρτα με τον αριθμό 666 αναρωτήθηκε ο ηγούμενος της μονής Εσφιγμένου Μεθόδιος στη εκπομπή Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ! Παίζει γέροντα να υπάρχει… σατανάς από τα Lidl; Γιατί εγώ μόνο αυτήν την κάρτα κουβαλάω επάνω μου!

Κωνσταντίνος Γρίβας, αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής της  Σχολής Ευελπίδων και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Αν κάποιος έπρεπε να στοιχηματίσει ποιος θα νικούσε σε έναν Ελληνοτουρκικό πόλεμο, οι πιθανότητες θα ήταν με την Ελλάδα! Το ’δες! Το ’παιξες;
Αμ το άλλο; Από τις πληροφορίες που διαρρέουν αυτή τη στιγμή μπορεί να μην υπάρχει καν τουρκικός στρατός… Μωρέ, λες όλοι αυτοί οι τούρκοι στρατιώτες που βλέπω εγώ να είναι τίποτε… κομπάρσοι από τον Σουλεϊμάν;

Είναι καλό που βγαίνει πού και πού ο Γιώργος ο Καλαντζής και κάνει δηλώσεις! Σκάει λίγο το χειλάκι μας…

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας το «κόβει» η Ελεύθερη Ώρα να ανατινάξουν οι τζιχαντιστές την Ελληνική Βουλή!

Αρκάς! Πόσο πιο κάτω;

Στέλιος Ράμφος: Θες να ξαναγεννηθείς; Μην πεθαίνεις. Παραδίνομαι!

Τα Δανεικά αγύριστα της Γεωργίας Τριανταφυλλίδου, Το άκυρο αύριο του Κοσμά Χαρπαντίδη, Το ψωμί της Νινευί του Αντώνη και του Κωνσταντίνου Κούφαλη, ο Διαμαντής Αξιώτης που γράφει για τον Λευτέρη Ξανθόπουλο, ο άλλος Λευτέρης, ο Κελβερίδης για τα σινεμά της Καβάλας… Η πόλη που αντιστέκεται, η πόλη που επιμένει!

Παίδες, έκανα το τεστ «ποιος ήσουν στην προηγούμενη ζωή» και βγήκα… Βελουχιώτης! Θα σέβεστε!

Εννοείται ότι η ατάκα της χρονιάς είναι αυτή του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη Σκάρλετ Γιόχανσον! Μακράν λέμε!

Διαβάζω θεϊκό βιβλίο, δώρο του ακριβού φίλου Άρη Τριανταφύλλου. Ζωή, Οδηγίες Χρήσεως του Ζωρζ Περέκ!

Να δείτε που μετά τη συμφωνία για δωρεάν προβολή της εκκλησίας στο Μετρό, θα ακολουθήσουν και μυστήρια. Γράψτε το!

Να μπαίνεις στο μετρό και ξαφνικά να ακούς… Γαϊτάνο! Κατατροπώσαμε και τον σουρεαλισμό!

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ονομάζεται Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος και είναι αστυνομικός. Στον ελεύθερο χρόνο του, τουϊτάρει: Νομίζω ήρθε η ώρα στους συλληφθέντες Αναρχικούς να τους βάζουμε – στην κυριολεξία όμως – το γκλοπ στο κώλο!!! Και χ ω ρ ί ς βαζελίνη! Επαναλαμβάνω, στην κ υ ρ ι ο λ ε ξ ί α!!! Και προτρέπω τους συναδέλφους της Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης να το κάνουν!!! Πού σφυρίζει σήμερα ο Τόσκας;

Ένας δεν βρέθηκε, ρε πούστη μου, να πει: Τιμούμε όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για να ζούμε σήμερα εμείς… φιλελεύθεροι;

Γεώργιος Προβόπουλος, ο γνωστός: Όσο αργεί η αξιολόγηση μειώνεται ο τζίρος στα Σούπερ Μάρκετ. Όταν αυτός ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, φαντάζεστε τι φωστήρες ήταν οι παρακάτω.

Ερώτηση: αυτοί που γράφουν για έμμισθα τρολ, δουλεύουν αμισθί;

Όχι, δεν λέω τίποτε για το κόμμα που ίδρυσε η Ραχήλ Μακρή. Με ξεπερνάει!

Σταύρος Θεοδωράκης‏: Πατριωτισμός είναι να βγαίνεις έξω και να παίζεις ως ίσος προς ίσο όπως ο Αντετοκούμπο. Όχι να κλείνεσαι στο καβούκι σου γιατί «μας πολεμάνε». Ψαγμένο!

Δεν θα με πιστέψετε, αλλά στη Θάσο, αντί για σημαία, είδα σε μπαλκόνι μπάνερ με τον… Παπαμιχαήλ σε ρόλο Παπαφλέσσα!

Και τώρα το κορυφαίο! Αν κυβερνούσε ο Ανδρέας θα έκανε νόημα στη μάνα του Ντάισελμπλουμ να κατέβει απ’ το αεροπλάνο!!!

Βατοπέδι; Ποιο Βατοπέδι; Εκκλησιαστική-Μοναστηριακή Επιχειρηματικότητα!

Σε διαφήμιση της Vodafone, εμφανίζεται ένας εργαζόμενος να ανοίγει τον φάκελο με την επιταγή του μισθού του και τον φακό να ζουμάρει στο ποσό των… 435 ευρώ! Έτσι, για να συνηθίζουμε σιγά-σιγά!

Ο Αλιάγας στο Παρίσι απαγγέλλει Σολωμό!

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, εσαεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου