Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΛΑΤΡΕΙΑ!

Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος: Η καύση των νεκρών δεν είναι ατομικό δικαίωμα του νεκρού πλέον ανθρώπου. Η διατήρηση του σώματός τους αποτελεί κοινωνική υποχρέωση σεβασμού και επιβιώσεως του προσώπου του. Είναι αδύνατο το θέλημα του ενός – και ας αποκαλείται αυτό δικαίωμα – να προσκρούει στην ανάγκη για σεβασμό του συνόλου. Δεν μπορεί να είναι δικαίωμα κάποιου να τον… κάψουμε εμείς! Το θέμα δεν είναι αν κάποιος επιθυμεί να καεί. Είναι αν η κοινωνία θα δεχθεί να τον κάψει… Μπουρλότοοοοο!!!

Ξέρετε ποιοι με κάνουν να συμπαθώ τον Πολάκη; Κάτι συνδικαλιστές της ΓΣEΕ τύπου… Δημήτρη Καραγεωργόπουλου. Ο οποίος τις προάλλες που τον άκουγα στο ALPHA Radio 88.6, μόνο που δεν ζητωκραύγαζε που ένα δικαστήριο δικαίωσε τις ιδιωτικές εταιρίες «ενοικίασης εργαζομένων».

Τελικά, είναι ή δεν είναι ταξικό παιχνίδι το Survivor; Και ο Κουτσούμπας; Τι έχει να πει επ’ αυτού;

Άχου! Τι διαβάζω καλέ; Επιστήμονες εντόπισαν εγκεφαλική βλάβη που κάνει τον άνθρωπο άθεο! Εννοείται ότι πίσω από τη μεγάλη αυτή ανακάλυψη βρίσκεται επιστήμονας που έλκει την καταγωγή του από την Ελλάδα! Ο μέγας Δρ. Κούλιο του πανεπιστημίου του… Okbobaloumba! Ποιοι την «πατάνε» και χάνουν την πίστη τους στο Θεό; Όσοι, αδελφοί μου, στο έσχατο μέρος του εγκεφάλου τους, αντί ο προμήκης μυελός να έχει σχήμα αποπεπλατυσμένου κώνου, έχει μόνο αποπεπλατυσμένο!

Πάντως, και επειδή το πρόβλημα είναι ΚΑΙ διατροφικό, αν τυχόν δείτε σημάδια ροπής προς την αθεΐα, καλό είναι να αποφύγετε πάραυτα σουβλάκια, γύρους, πατάτες και –κυρίως– το λίπος από το αρνί. Κούλιο λέμε, του… Okbobaloumba!

Ο Λευτέρης Aυγενάκης ανέλαβε την κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας. Είναι γιατί… εμπνέει!

Μπορώ μια απορία; Γιατί τόσο «κλάμα» και τόσος «οδυρμός» για τον ξενιτεμό των νέων; Οι γονείς τους δεν ήταν αυτοί που ψήφιζαν υπέρ της παγκοσμιοποίησης;

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού Πέμης Ζούνη ομού μετά του διάσημου (και σπουδαίου) σκηνοθέτου Ανγκ Λη, αλλά μόλις βγήκε στη φόρα ότι πρόκειται για χοντρή φωτοσοπιά (κοινώς απάτη), η Πέμη βγήκε και ζήτησε συγνώμη, λέγοντας το απίστευτο: Συναίνεσα στη δημοσιοποίηση επεξεργασμένων φωτογραφιών, πιστεύοντας, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι είχαν αποσταλεί από τον σκηνοθέτη, η πραγματική άφιξη του οποίου, λίγες μόνο μέρες αργότερα, θα έκανε το λάθος μικρό κι ασήμαντο… Μεγάλο σχολείο τελικά αυτό το ΠΑΣΟΚ! Και μη μου πείτε τώρα πού «κολλάει» εδώ το ΠΑΣΟΚ. Τόσο… επιλήσμονες πια;

Προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, δεν πας για δικιά σου! Και όχι μόνο για τον συμβολισμό!

Εμένα με έχετε καλύψει πλήρως, Πρόεδρε. Το μόνο που θέλω είναι να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα προς την ελευθερία από το κομμουνιστικό καθεστώς που μας έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σας ευχαριστώ. Υπογραφή: Άννα-Μαρία Λογοθέτη… Ναι, εκείνη, που στις τηλεοπτικές «δόξες» της δήλωνε ότι οι άντρες τη θέλουν μόνο για το κορμί της, ότι αγοράζει μόνο αμερικάνικα σουτιέν γιατί τα ελληνικά δεν χωράνε το στήθος της και ότι (παρ’ όλα αυτά) εξακολουθεί να είναι… παρθένα!

Ονομάζεται Ιωάννα Δεμέντη. Παρουσιάστηκε στην «πιάτσα» ως τριτοκλασάτο φωτομοντέλο και κατόπιν δούλευε αμισθί στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη όταν αυτός ήταν υπουργός Υγείας. Τον μισθό της όμως τον τσέπωνε ως διορισμένη στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Εκτός από αυτά, συχνά-πυκνά «εμφανίζεται» και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με σχολιασμούς του τύπου: Τα Δωδεκάνησα που πνίγονται στους λαθρομετανάστες δώσανε 35% στο γελαστό παιδί; Ρε στα σπίτιά σας να μπουκάρουνε, δεν σας λυπάμαι.

Και εκεί που λες ότι η πολιτική στερείται εκπλήξεων, βγαίνει ο Τσιτουρίδης και ανακοινώνει την ίδρυση πολιτικής κίνησης! Ο Τσιτουρίδης, ρε μάγκα μου!

Ζούμε σε μία χώρα όπου σε πόλη της υπάρχει… Αστυνομικό Μουσείο! Καρδίτσα μεριά!
Φώφη Γεννηματά: Ο ένας με την Barcelona, ο άλλος με την Paris Saint-Germain. Εμείς επιμένουμε σταθερά Εθνική Ελλάδος! Πώς τον έλεγαν εκείνον τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων; Κουφιοκεφαλάκη;

Διαβάζω στην Πρωινή ότι δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει το αεροπορικό σόου στη Καβάλα και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να το κατατάξω στα καλά νέα!

Είδηση δεν είναι που κάποιοι εργοδότες έστειλαν μπράβους στα ATM για να πάρουν από τους εργαζόμενους το μισό τού μισθού τους! Είδηση είναι που οι αναρχικοί έκαψαν ATM στα Εξάρχεια!

Άλλο και τούτο πάλι! Κυνηγητικά κέντρα για… τουρισμό! Οδεύουμε προς… Αφρική!

Ευριπίδης Στυλιανίδης: ‏Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τη γυναίκα. Όταν λέει ΟΧΙ εννοεί ΙΣΩΣ. Όταν λέει ΙΣΩΣ εννοεί ΝΑΙ. Όταν λέει ΝΑΙ δεν είναι γυναίκα. Εύρι ο… εγκέφαλος!

Ο Νίκος Μπογιόπουλος απορεί πώς μέσα σε αυτήν την κατάσταση δεν είμαστε… κομμουνιστές! Μάλλον δεν άκουσε τίποτε περί… υπαρκτού!

Κέιτ Μπλάνσετ: Η ηθική μου πυξίδα βρίσκεται στο… αιδοίο μου! Θεά (ούτως ή άλλως)!

Τζίμης Πανούσης. Πενία (καλλιτεχνική) μπούρδες κατεργάζεται!

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μετά την παραίτηση της Γιάννας Αγγελοπούλου από πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων! Ήδη μέσα μου νιώθω ένα μεγάλο κενό!

Τι έκπληξη κι αυτή! Ο Τζήμερος ανοίγει παράθυρο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία! Και γιατί δεν λένε… μπαλκονόπορτα;

TEDxKavala, Licensee & Curator, design, event, performers, workshop, tech-lab, word of mouth, brand… Πώς το είπε ο ποιητής; Τη γλώσσα μού έδωσαν ελληνική;

Νέο «χτύπημα» από Τάκη Θεοδωρακόπουλο: Μέχρι τον 20ο αιώνα ο κλασσικός πολιτισμός ήταν θεμέλιο της ευρωπαϊκής παιδείας και των ελίτ της. Δεν ισχύει πλέον αυτό. Παράπλευρη απώλεια του πολιτισμικού σχετικισμού και του φεμινισμού. Φτου σου, γαμωτή μου! Και ’ γω που νόμιζα ότι εμπλέκεται και ο… σοδομισμός!

Όπως μας ενημερώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανάρπαστα γίνονται τα μαθήματα ρητορικής που διοργανώνει ο ίδιος! Λογικό με τόσους… τυχάρπαστους!

Άνδρας με τσεκούρι επιτέθηκε στον Σιδηροδρομικό σταθμό του Ντίσελντορφ. Η γερμανική αστυνομία δεν αναφέρει τίποτε για… Βορίδη!

Πρωτοσέλιδο στη Star Press: Σοκ στα Γιάννενα! Θυσίες και όργια στον βωμό του Σατανά! Ιέρεια του σκότους περιγράφει τις τελετές! Χέστηκα για τις περιγραφές. Κανένα βίντεο «παίζει»;

Μετά από επτά χρόνια κανονικού «ξυσίματος», η ΓΣΕΕ θυμήθηκε τις συλλογικές συμβάσεις και ζητάει τώρα την επαναφορά του πλαισίου προστασίας τους! Είναι αυτές οι στιγμές που απαιτώ… Ρουβίκωνα!

Το «χοντραίνει» πολύ αυτός Πελετίδης! Άκου καύση νεκρών μετά το 2018 στη Πάτρα! Τον Νικόλαο τον ρώτησε;

Ελεύθερη Ώρα ΤΩΡΑ! Ο σκούφος του Άγιου Παΐσιου κάνει θαύματα! Και ’γω που είχα μείνει στις… παντόφλες!

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης κοινοποίησε τη δημοσίευση με τις μαρτυρίες του Μανώλη και της Μαρίας Διπλού και ακριβώς από κάτω σχολιάζει κάποιος (ονόματα δεν λέμε): Στη μνήμη αυτόν τον ανθρώπων ψηφίζεις όλα τα… αντηλιακά μετρά? Όχι βρε! Στη μνήμη του… Κόπερτον!

Στα (γνωστά και μη εξαιρετέα) Παραπολιτικά, δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τίτλο: Κρατική χορηγία στην κόρη του Δραγασάκη! Το διαβάζεις και, πολύ φυσικό, το μυαλό σου αρχίζει να κάνει πονηρές σκέψεις. Στο ρεπορτάζ όμως υπάρχει κάπου… χωμένη και η παρακάτω παράγραφος: Από το 2013, επί των ημερών της συγκυβέρνησης Σαµαρά-Βενιζέλου, η πολιτεία έχει στηρίξει οικονομικά ουκ ολίγες φορές τα κινηματογραφικά της έργα… Θα ήταν πλεονασμός να πω ότι τις… εντυπώσεις τις κερδίζει ο τίτλος;

Πήρε τίποτε το αυτί σας για τον Θέμο Αναστασιάδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου