Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...



                                                  Από τότε μας τα έλεγαν οι άνθρωποι,
                                                  αλλά εμείς… βαράγαμε νταούλια!

Σωστό κι αυτό που είπε η συντρόφισσα Δέσποινα Κουτσούμπα: διυλίζοντας τον Τζουμάκα και καταπίνοντας την Τζάκρη! Να πω και αμάσητη;

Σάλος –λέει– προκλήθηκε από την είδηση με τη 42χρονη καλόγρια που κλέφτηκε με 25χρονο υδραυλικό! Και γιατί παρακαλώ; Με τι θα κλεβόταν δηλαδή το κορίτσι; Με τον Πρωτοσύγκελο, ή με τον Δεσπότη; Για να έχουμε και ένα μέτρο… ιεραρχίας!

Φύλαρχος του κεντρικού Μαλάουι που στη δικαιοδοσία του έχει γύρω στις 900.000 λαό διέλυσε 850 γάμους όπου οι νύφες ήταν ανήλικες και ξανάστειλε τα κοριτσάκια στο σχολείο! Φύλαρχος είπαμε ε, όχι… αιρετός!

Έψαξαν πολύ εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ για να τους βρουν όλους αυτούς που τον εκπροσωπούν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το θέμα της διαπλοκής μεταξύ τραπεζών, Μέσων Ενημέρωσης και κομμάτων; Ευτυχώς που είναι και ο Φάμμελος και σώζει την παρτίδα. Όσο τη σώζει…

Ένας στους τέσσερις νεαρούς αμερικανούς θα προτιμούσε να καταστραφεί η Γη από μετεωρίτη παρά να δει την Κλίντον ή τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Αισιόδοξα πράγματα.

Πολύ προχώ εκεί στο Μόναχο. Ποιήματα ακόμη και πάνω στα… λάχανα! Όχι, σε μπρόκολα ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί!

Το να παρομοιάζουν κάποιοι την κυβέρνηση με τη χούντα και τη «σοβιετία», είναι (το λιγότερο) ανιστόρητοι. Και προφανώς τη χούντα θα την είδαν σαν… χάπενινγκ.

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης διαγράφτηκε από το κόμμα που ο ίδιος είχε ιδρύσει! Είναι να μην το ’χεις!

Σταρόβας, αυτή η μάστιγα!

Αν ψηφίσετε Κλίντον θα σας κάνω στοματικό έρωτα, δήλωσε η Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ καλή σε αυτό. Ανεβαίνει το επίπεδο.

Βήμα, η εφημερίδα που μάχεται για την αριστεία: Απίστευτος ισχυρισμός για νοήμων ζωή στο Σύμπαν!

Λέοναρντ Κοέν: Είμαι έτοιμος να πεθάνω. Ελπίζω να μην είναι άβολο αυτό που λέω. Νομίζω πως περίπου μέχρι εδώ ήταν για μένα. Τεράστιος!

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 66η θέση σε προοπτικές νέων, πίσω από το Κιργιστάν και τη Μικρονησία. Το καλό με την κρίση είναι ότι μαθαίνουμε και… γεωγραφία!

Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός σέλφι! Το λες και… προβληματισμό!

Θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ο Ιάσων Φωτήλας του Ποταμιού και όλοι πέσαμε από τα σύννεφα!

Εμείς δεν επιλέγουμε να βοηθάμε ανθρώπους επειδή είναι χριστιανοί. Επιλέγουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους επειδή είμαστε εμείς χριστιανοί! Antje Jackelen, Αρχιεπίσκοπος Σουηδίας. Προσκυνώ!

Ποιος είχε μπουκάρει πριν από καμιά δεκαπενταριά μέρες στο στούντιο της Μενεγάκη και έλεγε ότι δεν έχει να φάει; Μήπως ο ίδιος που διώκεται για φοροδιαφυγή ύψους 48 εκατομμυρίων; Ή να ρωτήσω τον… Βερύκιο;

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Παππάς επιμένει να ρίξει «μαύρο» στα κανάλια! Και όλο αυτό, να στο λέει αυτό ο… Σίμος Κεδίκογλου!

Δύο πράγματα ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες μιλώντας από το βήμα του Συνεδρίου τους: να γράφουν στο twitter και να ξυπνάνε νωρίς! Μεγάλα οράματα!

Για την Καθημερινή, απλά μέλος ακροδεξιού κόμματος, για το Πρώτο Θέμα, απλά πρώην αστυνομικός ο χρυσαυγίτης δολοφόνος της Πανόρμου. Δημοσιογραφία-πλυντήριο!

Θέλω να μάθω τους συνταγματολόγους του ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!

Κι άλλος Κυριάκος από το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Σας θέλω στο διαδίκτυο, στο fb και το twitter αλλά πάντα επώνυμα και με ευπρέπεια. Όσο αυτοί θα ρίχνουν το επίπεδο εμείς θα το ανεβάζουμε… Όπως ο Μουρούτης και ο Παπαπαναγιώτου να υποθέσω;

Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε για τη λειψυδρία και αποφάσισε… να γίνει λιτανεία για βροχή! Νομίζω ότι κάπου εδώ… έκλεισα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου