Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ, ΓΕΝΙΚΩΣ...




Κοίτα ρε! Τρεις μήνες είπα να λείψω από το καθήκον μου και πήγαν και μου κουβάλησαν εδώ τον Ρουσόπολου και τον Κύρτσο! Πας καλά, Τσίγκα μου; Τον Ρουσόπουλο και τον Κύρτσο εδώ; Στο άντρο του αναρχοκομμουνισμού; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λένιν ομού μεθ' αυτών του Μπακούνιν! Τον εξορκιστή πάραυτα! Ξου! 

Μόλις τώρα ακούω την ρεπόρτερ επί των πολιτιστικών του ΣΚΑΪ να λέει: το ιστορικό θέατρο Κάρολος Κουν! Πώς λέμε, ρε παιδί μου, θέατρο Χατζηχρήστου, θέατρο Αλίκη, θέατρο Μπουρνέλη… ε, κάπως έτσι! 

Κι άλλο από ΣΚΑΪ. Πώς λέτε να χαρακτήρισε τον Τραμπ η δημοσιογράφος του εξωτερικού ρεπορτάζ; Εκκεντρικό! Κάτι από ρατσιστή, ομοφοβικό και φασίστα, κούκλα μου;

Καμπουράκης! Αυτός που έλεγε ότι οι άνεργοι μπορούν να πάνε να δουλέψουν στη Μανωλάδα, τώρα κλαίγεται γιατί μένει άνεργος στα 55… Σάλτα στις φράουλες τώρα! 

Όπα! Και στο Πεκίνο ντοπαρισμένη η Πηγή Δεβετζή; Όχι ότι πέφτω από τα σύννεφα, αλλά να, αναπολώ τις τελετές και τις βραβεύσεις που διοργάνωναν προς τιμήν της διάφοροι τοπικοί παράγοντες. Ναι, και που δήλωναν και υπερήφανοι!

Και κάτι άλλο: ένεκα του μεταλλίου, η Πηγούλα η Δεβετζή είχε τοποθετηθεί με βαθμό αξιωματικού στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τώρα; Θα τα επιστρέψει τα (ας τα πούμε)… δεδουλευμένα; 

Λόγια αντιδημάρχου με… νόημα: Εγώ σαν άτομο είμαι πολύ αισιόδοξη και εύχομαι σε όλους να είναι αισιόδοξοι και να αποβάλλουν τη ματαιοδοξία. Για ευνόητους λόγους, αποφεύγω ονόματα. Θα πέσει ο… πολιτισμός να μας πλακώσει! 

Ομάδα στο Facebook της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Δήμου Ορφανίου με τίτλο… Αυτά Τα Δέντρα Δεν Βολεύονται Με Λιγότερο Ουρανό! Κλαίωωωωω!!! 

Κι άλλη ομάδα στο φου μπου: Η Όμορφη Νέα Καρβάλη! Υπάρχει κάποιος να μας λυπηθεί και να μας σώσει; 

Και μόλις τώρα ανακάλυψα ότι ανάμεσα στα μέλη της ομάδας Βασίλης Καρράς, ο Άρχοντας της Καψούρας είναι και ο τιτανομέγιστος πολιτικός ανήρ της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης! Λογικό! 

Τα μελτέμια, η πανσέληνος, ας μη μας κάνουν φοβικούς και διχασμένους. Ο λαός από εμάς περιμένει… Η φεγγαροχτυπημένη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα. 

Κάλε, τι μανία είναι αυτή που με έχει πιάσει με τα δελτία Τύπου που διανέμει στα τοπικά Μέσα ο δήμαρχος Νέστου με τα οποία μας πληροφορεί για τις δραστηριότητές του; Πώς και πώς περιμένω την ώρα και τη στιγμή της κυκλοφορίας τους. Λίγο το έχετε να μάθω ότι ο Τσομπανόπουλος παραβρέθηκε στη Γιορτή της Πατάτας; 

Ω μαιανδρωδικήγρυλλιστοσάλπιγγα, οι συχνουρίες σου είναι για μένα σαν πλιατσικολογημένες αμφικλινερυθροκυλίδες σ’ αλλεργικά πετούμενα… Μπογδάνος λέμε! 

Έχω να διαβάσω ελληνικό βιβλίο από το 1974, χρονιά που άρχισα να δικηγορώ, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, ολοκληρώνοντας τη φράση με το έπος: Έμαθα όμως ότι το Τρίτο Στεφάνι του Κουμανταρέα είναι κορυφαίο βιβλίο

Αποκαλυπτήρια του αγάλματος της βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία Άνθιμου, Απόστολου Τζιτζικώστα, Ιβάν Σαββίδη, Παναγιώτη Ψωμιάδη και… Γιάννη Μπουτάρη του αντισυμβατικού! Όρτσα, νούμερα! 

Το «πολύ αριστερό» Unfollow μετακομίζει ως «ομάδα ρεπορτάζ» στα Παραπολιτικά του Μαρινάκη! Κι έπειτα μου λέτε να μην πιστεύω στα… ύστερα του κόσμου! 

Και ‘γω τόσο καιρό είχα την απορία γιατί το («πολύ αριστερό») Unfollow δεν έβγαλε κιχ για την υπόθεση με την ηρωίνη του Noor One! Πού να πάει το μυαλό μου στον… Μαρινάκη! 

Μάθημα πολιτικής γεωγραφίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η Ελλάδα, από τη γεωγραφία της, έχει το προνόμιο και την ιδιαιτερότητα να βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μάθημα… αναλογικότητας (πάλι) από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Πρέπει να αλλάξει η αναλογία μεταξύ εργαζομένων και… ασφαλισμένων. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! 

Καλά, αυτό να τελειώνει ένα έργο του δήμου και να βγαίνει ο Σιμιτσής και να λέει ότι είναι δικό του, με ξεπερνάει. Μα εντελώς όμως! 

Με το που έσβησαν οι φωτιές στη Θάσο, εμφανίστηκαν οι πρώτες ξόβεργες και οι πρώτες τουφεκιές! Η μαλακία αντάμα με τη βαρβαρότητα. 

Πολιτικός πολιτισμός από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως καταγράφηκε σε διαδικτυακό διάλογο (συνοδευόμενος και με Like του Θανασάκη του Χειμωνά).
Παύλος Αθανασόπουλος: Με τόσα που μας έχετε κάνει όχι δολοφονία προσωπικότητας, αλλά γαμήσι με πρόστιμο θέλετε βοθροζυριζαίοι.
Afrodite Al Salech: Αυτό τον συνδυασμό ποτέ δεν τον είχα σκεφτεί ομολογώ!
Παύλος Αθανασόπουλος: Ποιον παιδί μου;
Afrodite Al Salech: Σεξ και πρόστιμο! 

Κρύβε λόγια, Αφροδίτη (μας)… 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τις πιάσαμε τις 666 λέξεις! Τον εξορκιστή, ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου