Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΜΗ ΤΗ... ΨΑΧΝΕΙΣ



Κυριάκος Μητσοτάκης: η κυβέρνηση δηλώνει τιμητής της κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά εφαρμόζει πολιτικές που αποτυγχάνουν να παράξουν πλούτο, στραγγαλίζουν την οικονομία, οδηγούν τους πολίτες στην ανέχεια και αναδιανέμουν τη φτώχεια… Εγώ τα πτυχία του Κυριάκου δεν τα έχω, αλλά ξέρω ότι «τιμητής» δεν είναι αυτός που τιμά ή εκτιμά κάτι, αλλά εκείνος που κρίνει και επικρίνει, συχνά κακόπιστα ή αυστηρά, τις πράξεις των άλλων. Για να συνεννοούμαστε...

Βρέθηκε επενδυτής για τα Λουτρά των Ελευθερών και τον έλεγαν… Νταβέλη! Άντε, τον επόμενο… Γιαγκούλα!

Πάνω από 80 εθελοντές στο φετινό Kavala AirSea Show. Είναι αυτό που λένε: δουλειά δεν είχε ο διάολος…

Αν και για τους διοργανωτές (και εμπνευστές) του show, ισχύει το ίδιο, θα σας γελάσω…

Γλύψε, γλύψε, στο τέλος κάτι παίρνεις… Και είπαμε! Ονόματα δεν λέμε!

Ο (μα εντελώς ανύπαρκτος) Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Περιγιαλίου, «ανέβασε» στο facebook την παρακάτω ανακοίνωση: Λέμε ΟΧΙ στην πιθανή μετεγκατάσταση των προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου και Κωτσάλου και σε συνεννόηση με τους νομικούς του συλλόγου μας έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών των μελών του συλλόγου, της ευρύτερης περιοχής αλλά και όσων θέλουν να συμμετάσχουν!!!!! ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τι δεν θα έδινα για να μάθω τα ονόματα των νομικών με τους οποίους «ήρθαν σε συνεννόηση» οι… πολιτισμένοι!

Δεν το πιστεύω! Γίνονται εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακών Οργάνων του ΠΑΣΟΚ; Και άντε τώρα να συμφωνήσεις με τους άθεους που σου λένε ότι δεν υπάρχουν… νεκραναστάσεις!

Ελίζα Βόζενμπεργκ, η γνωστή: Τώρα που θα υποτιμηθεί η στερλίνα, οι έλληνες φοιτητές θα πληρώσουν πιο ακριβά δίδακτρα… Και άσε την άλλη να της εξηγεί της «σίγουρης» ότι αν πέσει η στερλίνα, τα δίδακτρα θα είναι φτηνότερα!

Ερώτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Βάλιας Πετούρη στον υπουργό Δημήτρη Μάρδα: Τι θα γίνει τώρα που θα… γυρίσει η Αγγλία στην στερλίνα; Ακριβώς έτσι!

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρία  Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε ότι δεν «βλέπει» μετεγκατάσταση των προσφύγων από την Άσπρη Άμμο στο Ασημακοπούλου. Στο καπάκι, ο Πάνος Καμμένος επιβεβαιώνει την αρχική πρόταση της μετεγκατάστασης. Να φταίει μόνο ο… καύσωνας;

Δήμητρα Τσανάκα: Αν και έθνικ, το Cosmopolis είναι ποιοτικό φεστιβάλ… Είναι αλήθεια ότι κάπου-κάπου τη «χάνω» τη Δήμητρα!

Έτερον γλωσσικό: καλεσμένος πανεπιστημιακός στην ΕΡΤ, μιλώντας για τη μαζική προσέλευση στο βρετανικό δημοψήφισμα έκανε λόγο για πανδημία στις κάλπες… Πάλι με τα λίγα (και χωρίς κανένα πτυχίο) που ξέρω, η λέξη «πανδημία» στα νέα ελληνικά, έχει μία και μόνη σημασία: την επιδημία που εξαπλώνεται γρήγορα και προσβάλλει το σύνολο του πληθυσμού μιας χώρας. Λάθος;

Ένα μεγάλο μέρος της καμπάνιας υπέρ του brexit βασίστηκε στη θεωρία που «θέλει» τους μετανάστες να τρων τα επιδόματα. Και ύστερα θυμήθηκα τον Τζήμερο και τις παρέες του.

Αν κατάλαβα σωστά, το δίλλημα είναι ή με την Ευρώπη των τραπεζών ή με την Ευρώπη των φασιστών;

Έφυγε ο Ορφανός από το Ποτάμι, δηλώνοντας ότι το κόμμα είναι μαγαζάκι του Θεοδωράκη! Έχουν και τα αστροπελέκια τις… αναλαμπές τους!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν το Λονδίνο να έχει ξεμείνει από… χαρτί υγείας.

Πώς το έλεγε ο Μάο Τσε Τουνγκ; Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση; Μαζί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου