Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ!



Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης με την υπογραφή του συντρόφου Ποτόλια: Παρά τις όποιες πολιτικές διαφωνίες έχουμε οι οποίες κυρίως απορρέουν από το θεσμικό ρόλο που έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα πλαίσια του αστικού πολιτικού συστήματος, ως Λαϊκή Συσπείρωση,  συμφωνούμε να του απονεμηθεί η ιδιότητα του επίτιμου δημότη της πόλης… Ουφφφφ, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου!

Μήνυση του γνωστού Ιεράρχη κατά των ομοφυλόφιλων γιατί τόλμησαν να γράψουν στη βάση ενός Σταυρού πως ο Χριστός σταυρώθηκε ΚΑΙ για τους ομοφυλόφιλους. Με ποια δικαιολογία κατέθεσε τη μήνυση; Υπερασπιζόμενος –λέει– τα δικαιώματα του Χριστού! Πάω pride!

Μπράβοι στη δημοπρασία για τα μπιτσόμπαρα των Αμμολόφων, μπράβοι στην είσοδο της ΒΦΛ… Ανθίζει το επάγγελμα!

Όχι άλλη Ρουγγέρη, ρε πούστη μου… Όχι άλλη!

Δε με νοιάζει ποιος είναι. Δε με νοιάζει τι κάνει, τι πιστεύει, τι ψηφίζει. Μου φτάνει που δεν κιότεψε. Τον λένε Γιώργο Καγιά!

Επειδή γουστάρω… προβοκάτσιες! Λέτε μετά το Ελληνικό να παίρνει σειρά και κανένα… Ασημακοπούλου; Εκεί να δεις γλέντια!

Σόρι, αλλά αν είναι να μου πάρουν αίμα αυτές οι νοσοκόμες που εμφανίζονται στο διαφημιστικό σποτ του Κέντρου Αιμοδοσίας, κάθομαι και να με… στραγγίξουν!

Smartphone. Αυτή η μάστιγα (και) των συναυλιών!

Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ στον Πάνο Χαρίτο της ΕΡΤ: Δεν είμαστε ούτε υπέρ του Brexit ούτε κατά! Μας «διαφώτησε» πάλι ο σύντροφος!

Από τους πρόσφυγες - σκουπίδια στον Σεφέρη, ενός Φεστιβάλ δρόμος! Για τον σκιτσογράφο Δημήτρη Χαντζόπουλο ο λόγος! Και κάπως έτσι «ξεπλένονται» όλα!

Καλέ ναι, μου άρεσαν οι αφίσες. Μην προτρέχετε…

Στην Πορτογαλία τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει πάει άνθρωπος φυλακή για ναρκωτικά, κάθε είδους. Κ α ν έ ν α ς! Συν το ότι έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των τοξικομανών. Αυτά για εκείνους που τρομάζουν ακόμη στην ιδέα της αποποινικοποίησης.

Παντελής Μπουκάλας στο LIFO: Η Αριστερά πρέπει να βρει το δικό της ομηρικό «μώλυ» για να πολεμήσει το φαρμακοζούμι της εξουσίας, το ισχυρότερο αναβολικό και ψυχοτρόπο. Προσκυνώ!

Διάλογος (με ονόματα) στο facebook:
Βαγγέλης Παππάς: Η αλληλεγγύη πεμπτουσία της συνδικαλιστής δράσης.
Αθανάσιος Παπουτσής: Και η συνδικαλιστική δράση, πεμπτουσία της καταστροφής της χώρας… Βαγγέλης Παππάς: Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι… Αθανάσιος Παπουτσής: Είμαι περήφανος φίλε μου για το πτωχό… μου πνεύμα. Το ξέρεις καλά ότι δεν πουλήθηκε ούτε έγλυψα ποτέ. Και για τίποτα… Βαγγέλης Παππάς: Μη το λες αυτό γιατί η Καβάλα είναι μικρή… Πριν λίγα χρόνια ο Χλώρος και ο Καλατζής από ταξιτζή σε κάνανε δημοσιογράφο για να κάνεις τη δουλειά και μετά σε πετάξανε σαν λεμονόκουπα

Τόμπολα ο Βαγγέλης!

Φλασιά! Πού να ήταν άραγε οι συνδικαλιστές της ΒΦΛ τότε που ο εργοδότης τους τούς «δάνειζε» στις εργολαβικές εταιρείες;

Και τώρα το πόνημα της αντιδημάρχου Corina Chioti Prassa, έτσι όπως διατυπώθηκε στον «τοίχο» της: Επειδή η ζωή δεν είναι φτιαγμένη μόνο από φωτογραφίες! Πρόκειται κι εγώ να μπω στο παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει ως εξής: να κάνουμε ένα μικρό τεστ για να δούμε ποιος διαβάζει τα μηνύματα, όταν δεν υπάρχει φωτογραφία. Ως εκ τούτου, αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα, κάνε ένα σχόλιο χρησιμοποιώντας μια λέξη για το πώς γνωριστήκαμε. Μόνο μια λέξη… Σε παρακαλώ. Μετά, αντέγραψε αυτό το μήνυμα στον τοίχο σου, ώστε να μπορώ να σχολιάσω κι εγώ μια λέξη. Απλώς κράτα το δάχτυλό σου πάνω στο κείμενο, μετά επικόλλησέ το στον τοίχο σου. Αυτό είναι!

Ζούμε σε μία χώρα όπου ο γάμος ενός πυροσβέστη «βγάζει» τα οχήματα της πυροσβεστικής στους δρόμους για να συνοδεύσουν με σειρήνες την πομπή προς την εκκλησία! Δεν στρώνει με τίποτε το πράμα. Μα με τίποτε όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου